BYE, BYE
BAD HAIRDAY

HELLO GLADJAKKERS
Naar de webshop

AUTHENTIC GROOMING PRODUCTS FOR A CLEAN SHARP LOOK

POMADE

GENUINE STUFF
FOR A CLEAN SHARP LOOK
.

150 ML POMADE

Naar de webshop

SHAVING SOAP

SUPREME SHAVING SOAP NOT FOR PUSSIES!

150 ML SHAVING SOAP

Naar de webshop

BALM

BADASS BALM FOR: CHEEK TO CHEEK HAPPINESS

100 ML BALM

Naar de webshop

COLOGNE

MANHOOD IN A BOTTLE: FOR A FEW REGRETS

100 ML COLOGNE

Naar de webshop

DOGTALK

VERKRIJGBAAR BIJ BARBIER, KAPPER EN ONLINE

Met meer dan 100 verkooppunten scoor je jouw Gladjakkers altijd wel ergens om de hoek. Stuur een mail naar info@gladjakkers.nl met je postcode en we sturen je de gegevens van de Gladjakker dealer bij jou in de buurt. Met de Gladjakker producten kunnen barbers jou voorzien van een old school haircut, zoals je kent uit de Rockabilly tijd of bijvoorbeeld een dutch shave. Geen zin om je te verplaatsen? Onze pomade en shaving soap is nu ook online verkrijgbaar.

Ben je kapper, barbier of heb je een webshop en wil je dealer worden? Stuur dan een mail naar info@gladjakkers.nl

KEEP  IT
HANDSOME
GANGSTER

Gladjakkers on tour!

1 maart 2017

Iedere week tourt meesterbarbier Henk met zijn Barber College door het land om verschillende salons training te geven. Bij Barber College leer je als kapper hoe een man geknipt en geschoren moet worden, net zoals vroeger. Of het nou een perfecte opgeknipte coupe is, een rock ’n billy kuif of tribals inscheren, een echte barbier en herenkapper kan dit perfect. Deze week was Henk te gast bij Hairline Urk in Urk. Meer lezen

Do's om je baard te laten groeien

1 maart 2017

Mannen met baarden zijn échte mannen. Helaas, is niet iedere man gezegend met een volle baard. Sommige mannen hebben enkel wat gezichtsbeharing en dat valt lang niet altijd een baard te noemen. Het laten groeien van een echte baard kost echter net als het hebben van lang haar voor vrouwen - geduld. En laat geduld nou niet ieders beste eigenschap zijn. Wil je je baard toch laten groeien? Onderstaande tips kun je zeker gebruiken.
Meer lezen

Gladjakkersontour

Gladjakkers on tour!

23 februari 2017

Iedere week tourt meesterbarbier Henk met zijn Barber College door het land om verschillende salons training te geven. Bij Barber College leer je als kapper hoe een man geknipt en geschoren moet worden, net zoals vroeger. Of het nou een perfecte opgeknipte coupe is, een rock ’n billy kuif of tribals inscheren, een echte barbier en herenkapper kan dit perfect. Deze week was Henk te gast bij kapsalon Primeur in Assen.

Meer lezen
Slickbacklook

”ZO CREËER JE EEN MODERNE SLICK BACK LOOK"

23 februari 2017

De old school modellen van vroeger zijn weer terug van weggeweest. Zo ben je misschien wel bekend met de slick back look waar je twee verschillende varianten hebt, namelijk de klassieke- en de moderne variant. Het verschil zit hem in het volume van het haar vanaf de hoofdhuid. Hieronder bespreken we de verschillen en hoe je zelf de look creëert.

Meer lezen

Gladjakkers on tour!

27 januari 2017

Iedere week tourt meesterbarbier Henk met zijn Barber College door het land om verschillende salons training te geven. Bij Barber College leer je als kapper hoe een man geknipt en geschoren moet worden, net zoals vroeger. Of het nou een perfecte opgeknipte coupe is, een rock ’n billy kuif of tribals inscheren, een echte barbier en herenkapper kan dit perfect. Deze week was Henk te gast bij Rielhaariteit Kappers in Riel.

Meer lezen

”IK BEN DE 6E IN EEN GENERATIE VAN KAPPERS”

27 januari 2017

Henk Jansen: ’Gladjakkers was het product wat ik al jaren miste. Ik ben de 6e in een generatie van kappers. De Nederlandse manier van scheren leerde ik van mijn vader en hij weer van zijn vader etc. Vooral uit nostalgie wilde ik eigenlijk ook met een Nederlands product werken… en dat was er niet. Althans niet één die aan mijn eisen voldeed. Toen zat er maar één ding op, zelf een scheerzeep ontwikkelen.'

Meer lezen

Bel meesterbarbier Henk! +31(0) 6 52479374

Of stuur een mailtje naar info@gladjakkers.nl

Gladjakkers BV

Peperstraat 7

4116 BG Buren

The Netherlands