7 hairstyling tips om iedere keer weer oermannelijk voor de dag te komen

 

Eerlijk is eerlijk: met de Gladjakkers’ producten hoef je niet veel moeite te doen voor een verse out-of-bed look of een heftige 50’s kuif. Toch willen we je niet bestelen van een aantal tips en handigheidjes die het je toch weer net wat makkelijker maken.

 1. Gebruik je shampoo op droge haren

  Is het na een paar dagen wel eens tijd om die vetkuif eruit te wassen? Gebruik je shampoo dan op droog haar. Spoel je shampoo na de droge wasbeurt uit, en was het vervolgens nog eens op de traditionele manier. Zo zijn die laatste restjes wax en clay in no-time verdwenen.

 2. Was je haren met rauwe eieren

  Begint je volle bos de shine wat te verliezen? Gebruik dan deze tip van één van onze meesterbarbiers, en was je haren eens in de zoveel tijd met rauwe eieren. Eieren zitten boordevol vetten en proteïne en hebben vochtinbrengende eigenschappen die je haar geweldig goed kunnen doen. Het resultaat? Een super glanzende haardos!

 3. Ook klein is fijn

  De Gladjakkers’ producten zijn goed. Erg goed. Zo goed dat je maar een minuscule hoeveelheid nodig hebt om die vetkuif in no-time recht te hebben staan. Zo voorkom je dat je haren te vet worden en was je alles er lekker makkelijk uit.

 4. Gebruik matte producten voor de kalende kop

  Begin je langzaam wat kaal te worden? Geen zorgen. Gebruik matte producten en laat de shine even links liggen. Onze matte producten absorberen namelijk meer licht: en dat zorgt ervoor dat die kalende bos ineens een stuk voller lijkt.

 5. Dun haar? Houd het lekker kort

  Hoe ouder je wordt, hoe dunner je haar kan worden. De eerste tip om je haren wat voller te laten lijken is een tripje naar de kapper: korte haren lijken namelijk een stuk steviger en sterker en geven de illusie van een volle bos! Gebruik daarnaast niet teveel van een styling product zodat je haren niet te zwaar worden.

 6. Deppen, niet wrijven!

  Een natte kop na een fijne douche? Worstel er dan niet als een wilde met een handdoek doorheen, maar dep (of föhn) ze droog. Op deze manier voorkom je breuken in het haar en blijft die volle bos lekker vol.

 7. Fohn die look in model: maar niet te warm

  De warme lucht van een föhn is ideaal om een vetkuif in model te brengen. Föhn je haren al in een bepaald kapsel wanneer je uit de douche komt om de uiteindelijke styling wat makkelijker te maken. Let wel op: föhn je haren niet te warm. Dit kan je haren beschadigen. 

Ben je geïnspireerd en wil je meteen een vetkuif tevoorschijn toveren?
Neus dan even in onze lijn producten en kies direct het stylingproduct dat het beste bij je past!