Benno

Ik ben Benno maar iedereen noemt mij Gimo.
Ik zit al ruim 24 jaar in het vak, en doe het na zo veel jaren nog steeds met plezier. Ik noem dit dan ook niet mijn werk maar mijn passie!
Ik was altijd te vinden in een klein kapperszaakje in Utrecht (Versatility). Hier begon dan ook mijn interesse voor het knippen, ik zat er bijna elke dag en ik mocht alleen kijken. Toen was er een dag dat ik op een model mocht oefenen en ik zag meteen al dat dit in mijn vingers zat, ik ben toen een particuliere kappersopleiding gaan volgen.
Door de jaren heen heb ik bij verschillende kapsalons gewerkt voor zowel mannen als vrouwen, maar ik merkte dat mijn passie toch meer lag bij het knippen van heren.
Om deze reden heb ik er ook voor gekozen om in een barbershop te werken. Ik heb heel wat mensen opgeleid tot kapper en mijn ervaring met andere mensen gedeeld, zo heb ik ook in Mexico gestaan om de mensen daar alle fijne kneepjes van het vak te leren.
Ik kan me zelf een perfectionist noemen en ik ben pas tevreden als de klant dat ook is. Doordat ik dit werk natuurlijk al heel wat jaren doe wordt het voor mij tijd om mijn ervaring met zo veel mogelijk mensen te delen.