Groomingproducten bieden zwerfhonden wereldwijd een dak boven het hoofd

Heel Nederland was in rep en roer: de kappers gingen weer open! Afspraken werden gemaakt, agenda’s werden na lang wachten weer volgeboekt, en ook bij de groothandel druppelden de bestellingen langzaam weer binnen. Eindelijk weer eens goed nieuws voor knippend Nederland, maar ook goed nieuws voor honden wereldwijd!

Honden? Inderdaad. De ontwikkelaar en leverancier van de bekende, oer-Hollandse grooming productenlijn Gladjakkers, steunt met haar producten namelijk goede doelen zoals o.a. Stichting Dierenlot, de Dierenbescherming Curaçao, Stichting AAI, en de Koninklijke Honden Bescherming.

Het is tijd om wereldwijd hondenleed aan de kaak te stellen

Zo brengt iedere aankoop van een lijn producten het onderwerp ‘hondenleed’ weer wat meer in de spotlight. Founder Johan Denekamp zegt dan ook: “Met Gladjakkers verkopen wij niet alleen authentieke barbier-producten, maar stellen wij ook het wereldwijde hondenleed aan de kaak. Wij laten dit terugkomen op de verpakkingen van onze huidige lijnen, en zullen dit ook bij de aankomende nieuwe serie producten weer doen. Daarnaast doen wij zoveel mogelijk om deze goede doelen uit te lichten en brengen we honden die op zoek zijn naar een nieuw huisje onder de aandacht. Zo wordt een deel van onze omzet gebruikt om met deze mooie goede doelen samen te werken en aandacht voor het onderwerp te vragen.”

Oproep voor organisaties

“Daarnaast geven wij ook op onze website ruimte aan organisaties die goed werk verrichten.” licht Johan verder toe. “Bij deze dan ook direct de oproep voor andere organisaties die dit doel nastreven om zich bij ons te melden. Zo kunnen wij ook deze organisaties op onze website, social media en verpakkingen opnemen.”

Waarom Gladjakkers dit doel nastreeft is volgens Johan simpel: “Zo zorgen we er samen voor dat mishandelde, gedumpte, afgestane of zwervende honden een warm en veilig thuis krijgen. Zeker nu er tijdens de Covid-19-crisis massaal honden zijn aangeschaft, die straks wanneer iedereen weer aan het werk gaat hoogstwaarschijnlijk grotendeels gedumpt worden. Koop je Gladjakkers producten, dan tover je dus niet alleen een glimlach op het gezicht van je klant: maar maak je ook de wereld een beetje mooier!”