Barber Portal

Sinds 2011 komen onze meesterbarbieren van het Barber College wekelijks samen om de nieuwe generatie kappers de kneepjes van het vak te leren. In de loop der jaren hebben we meer dan duizend kappers van de technieken van het barbierschap mogen voorzien. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch bleven we dezelfde vraag krijgen: “hoe kun je nu als een échte barbier aan de slag zonder de juiste, oer-Hollandse producten?” 

Dus hop, die stoute schoenen uit de kast en op zoek naar een antwoord op die vraag. Meesterbarbieren van heinde en verre haalden hun generaties lang bewaarde recepten uit de familie kluis en kwamen samen om het beste uit deze recepten samen te brengen in een indrukwekkende lijn producten. Gladjakkers was geboren. 

Een merk met geschiedenis, een merk met een verhaal

In de afgelopen jaren hebben wij al veel dealers en barbieren mogen verwelkomen; en ze zijn stuk voor stuk trouw gebleven aan Gladjakkers’ oer Hollandse vakmanschap. Gladjakkers is dan ook anders dan andere merken. Gladjakkers is een merk met geschiedenis - een merk met een sociaal verhaal. En dát maakt ons even net wat anders dan de rest.

Gladjakkers in jouw salon

Als nummer één herenmerk durven wij je te beloven dat onze producten van de schappen vliegen. Maar mocht dit nou niet zo zijn, dan mag je ongebruikte en onbeschadigde producten gewoon retour sturen. Dus… Wat let je?! Binnen 24 uur heb je voor een paar tientjes een proefset op je mat, of ga je meteen aan de slag met een startset om ons assortiment te leren kennen. Wil je de meesterbarbieren van het Barber College jouw medewerkers de kneepjes van het vak laten leren? Dan nemen we meteen een startset voor je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen meteen contact met je op!