Dealers

Sinds 2011 komen onze creators & trainers van het Barber College wekelijks samen om de nieuwe generatie kappers de kneepjes van het vak te leren. In de loop der jaren hebben we meer dan duizend kappers van de technieken van het barbierschap mogen voorzien. Ondertussen mogen wij ons met recht dé vakopleider van Nederland & België noemen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch bleven we dezelfde vraag krijgen: “hoe kun je nu als een échte barbier aan de slag zonder de juiste hoogwaardige producten?” De oplossing was in 2017 geboren, namelijk… De founders en creators van Barber College hebben een compact en compleet assortiment ontwikkeld van topkwaliteit. De producten hebben een premium, luxe en hoogwaardige uitstraling. Zeer goed geprijsd voor jouw klanten en de marges zijn top voor jou als ondernemer.

De kwaliteit is van hoogstaand niveau daar er veelvuldig wordt geëxperimenteerd met nieuwe formules van nieuwe ingrediënten. Vergeet ook niet het sociale verhaal. Gladjakkers steunt verschillende organisaties die zich iedere dag weer hard maken om hondenleed in de wereld te voorkomen.


Meer omzet en geen contracten

Salons die werken met de producten van Gladjakkers hebben aantoonbaar meer omzet. Wij werken niet met contracten, verkoop exclusief aan barbershops en salons en de producten zijn online niet goedkoper te vinden. Wij hebben door heel Nederland & België trainingslocaties en als dealer ontvang je aantrekkelijke voordelen op deze trainingen.

Onze samenwerking loopt al vanaf het moment dat ik op barber training ben geweest als een scherp scheermes. Hele leuke mailtjes ontvangen we van jullie en de bestellingen zijn altijd snel binnen. Ook worden we heel blij om jullie op te volgen op Instagram.

Jodie van Knapp! in Zeeland

De Gladjakkers producten gaan als warme broodjes over de toonbank! Bij het aanbrengen zie je gelijk resultaat. Ook onze klanten zijn fan van Gladjakkers. Echt een top product!

Angelique van Hizi Hair Salon Nieuwegein

Onze dealers zijn ambassadeurs!

Waarom Gladjakkers?

• 250+ salons in de Benelux
• 12 trainingslocaties in Nederland & België (Barber College)
• Als dealer ontvang je korting op de trainingen van Barber College
• Top kwaliteit
• Zeer goede marges voor jou als ondernemer
• Sociaal verhaal
• Geen contracten waar je aan vast zit
• Je kunt het hele assortiment opnemen, maar ook enkele items
• Starten is geheel risicoloos. Werkt het niet, dan stuur je het gewoon weer terug
• Voor een klein prijsje kun je al een proefset aanvragen.

Meer weten?

Wil je meer info over exclusief dealerschap van Gladjakkers? Neem dan contact met ons op.