Oer-Hollands vakmanschap

Pomade die je haren laat glimmen als verse haring, bad-ass balm die je wangen laat stralen, een puppy-pomade voor de kleine man of een dosis mannelijkheid in een flesje. Welk product je ook kiest, bij Gladjakkers weet je zeker dat je een potje oer-Hollands vakmanschap in huis haalt. Er is geen pot zo scheef of er past wel een deksel op!

Onze producten zijn namelijk ontwikkelt door de beste meesterbarbieren. Je kent ze wel, die zesde- of zevende generatie barbieren die de kneepjes van het vak ieder jaar als familiegeheim doorgegeven hebben gekregen. De echte, robuuste mannen-mannen die het scheermachine aan de kant laten liggen en er gewoon lekker old school het mes bij pakken. Deze mannen verstaan hun vak al meerdere generaties, en dat maakt dat onze producten boordevol geschiedenis zitten. 


Het ontstaan van de Gladjakkers formule

Dat die potjes van ons boordevol passie en geschiedenis zitten, dat moge duidelijk zijn. Maar hoe steekt de Gladjakker geschiedenis nu eigenlijk in elkaar? Nou, schenk een glas Jameson in en zak even lekker onderuit: dan gaan we samen back to the future.

Lang, lang geleden (lees: 2011) kwamen onze meesterbarbieren regelmatig samen om de nieuwe generatie jonge goden de kneepjes van het vak te leren. Dit liep lekker. Heel lekker. In de loop der jaren hebben we meer dan duizend kappers van de technieken van het barbierschap mogen voorzien. Hartstikke leuk natuurlijk, maar toch bleven we dezelfde vraag krijgen: “hoe kun je nu als een échte barbier aan de slag zonder de juiste, oer-Hollandse producten?” 

Dus hop, die stoute schoenen uit de kast en op zoek naar een antwoord op die vraag. Meesterbarbieren van heinde en verre haalden hun generaties lang bewaarde recepten uit de familie kluis en kwamen samen om het beste uit deze recepten samen te brengen in een indrukwekkende lijn producten. Tegen de tijd dat de kaarsen opgebrand, en de flessen leeg waren, was de oplossing daar: de eerste lijn Gladjakker producten was geboren. 

Grooming Supply Co.

100% Dutch

De kracht van Gladjakkers

De samenkomst van deze meesterbarbieren resulteerde in de ontwikkeling van grooming products zoals nooit tevoren. Gebaseerd op recepturen zoals wij die vroeger kende - teruggebracht naar deze tijd. In de afgelopen jaren hebben wij al veel dealers en barbieren mogen verwelkomen; en ze zijn stuk voor stuk trouw gebleven aan Gladjakkers’ oer Hollandse vakmanschap.

Gladjakkers is dan ook anders dan andere merken. Gladjakkers is een merk met geschiedenis - een merk met een sociaal verhaal. 

Gladjakkers: beter voor mens, dier en milieu

Want hoewel Gladjakkers natuurlijk super toffe, authentieke, old school producten levert, is dat niet alles wat we doen. Wij willen deze wereld ook graag wat fijner en vriendelijker maken.

Verzorging is nu eenmaal ontzettend belangrijk… Zit je lekker in je vel, dan geeft dit je zelfvertrouwen en een goed gevoel - en die positieve vibe brengt je geluk en succes. Maar naast het fijne gevoel dat onze producten de mens geeft, willen we ook ons steentje bijdragen aan een mooiere, betere wereld. Onze producten zijn dierproefvrij, de verpakking recyclebaar en met een deel van de omzet steunen we mooie goede doelen zoals Stichting Dierenlot en de Dierenbescherming Curacao. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat mishandelde, gedumpte of zwervende honden over de hele wereld een warm en veilig thuis krijgen. Koop je onze producten, dan tover je dus niet alleen een glimlach op je eigen smoel, en maken we de wereld samen een beetje mooier

De meest geliefde merchandise

Naast een lijn authentieke grooming producten hebben we ook een geweldig toffe kleding- en merchandise lijn in ontwikkeling. De Gladjakkers merchandise is herkenbaar aan het 100% Dutch molentje - want onze producten zijn natuurlijk ontwikkelt én geproduceerd op Nederlandse bodem.

Meteen een kijkje nemen?
Je vindt de meest geliefde merchandise van Nederland hier.